1. Introducere

Conditiile aceastea de utilizare guverneaza obligatiile si drepturile ambelor parti intre platforma autopromag.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor autopromag.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligativitati care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet autopromag.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul reglementeaza si obligatiile si drepturile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor autopromag.ro.

Furnizorul poate modifica sau completa conditiile de utilizare. Modificarile intra in vigoare de indata dupa expunerea acesotra pe site-ul web.

autopromag.ro nu este un magazin online si nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor furnizate de terte parti, inclusand descrierile produselor, preturile, dimensiunile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de orice achizitie, va recomandm sa verificati datele de pe site-ul magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din autopromag.ro. Toate produsele oferite sunt supuse conditiilor stabilite de terti si autopromag.ro nu se face responsabil pentru acestea.

2. Componenta contractului de furnizare servicii

Termenii acestia au ca scop definirea accesului si utilizarea serviciilor autopromag.ro si servesc drept acord legal intre dvs. si autopromag.ro. Prin accesarea autopromag.ro si alte utilizari ale serviciilor acestora, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenii de serviciu

Furnizorul de servicii nu trebuie sa ofere serviciile in cazul unei probleme de furnizare a energiei electrice, defectiuni ale retelei de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de terte parti sau interventii de forta majora.

Pe parcursul oferirii serviciilor pot apare restrictii temporare, intreruperi intermitente, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Folosirea serviciilor

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa ofere utilizarea serviciilor autopromag.ro de catre terte persoane sau sisteme informatice.

Utilizatorului nu ii este permisa utilizarea de aplicatii software sau sisteme care ar putea avea sau au un impact nefavorabil in functionearea echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverului furnizorului pe care platfroma opereaza serviciile, sau sa efectueze alte atacuri in acest sens asupra serverului, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automatizate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si transferul de informatii

autopromag.ro nu proceseaza date personale altfele in afara de email-ul a utilizatorului in momenul adugarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are posibilitatea de a da consimtamantul neconditionat in vederea trasmiterii de informatii si de comunicate comerciale conexe serviciului. Tot odata, utilizatorul isi poate retrage acordul in orice moment.

Pentru mai multe informatii legate de Principiile de procesare a datelor personale si Principiile de utilizare a cookie-urilor, consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin trimiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau orice alta persoana ce utilizeaza site-ul recunoaste ca, fara acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site ce sunt protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii website-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca sisteme, sisteme software sau alte sisteme care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii website-ului sau a serverului.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe website. Se face referire aici stric la adaugarea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctele de vedere ale autorilor si nu prezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice contributie, fara justificare.

Contributiile intra in proprietatea Furnizorului la adaugarea acestora pe website iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara restrictii oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin inserarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru inserarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte persoane sau parti.

Informatiile de contact ale Furnizorului: Adresa de posta electronica: admin{@}autopromag.ro.

Ultima actualizare 20.10.2022.