Politica privind confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal.

1. Definitie

1.1. Operator. Operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor cu caracter personal conform cu Regulamentului GDPR este autopromag.ro si face referire la acest platforma.

1.2. Responsabil protectia datelor (DPO) = Adresa la care se pot transmite solicitari de informatii cu privire la prelucrarea datelor personale este adresa de e-mail: admin{@}autopromag.ro

1.3. Cookies. Un „cookie” este un fisier in format foarte mic, format de regula din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui calculator sau al altui tip de dispozitiv folosit pentru navigarea pe internet (Smartphone, Tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit platforma web.

1.4. Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPR. Se reprezinta prin persoana fizica identificata (ce poate fi identificata, direct sau indirect, in mod special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice). Persoana vizata poate fi un solicitant al unui serviciu pus la dispozitie de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date personale sunt transmise catre Operator.

1.5. Categorii de date. Sunt reprezentate prin datele personale si sunt salvate de catre Operator doar atunci cand introduceti datele intr-o rubrica de pe site sau sa le transmiteti prin intermediul e-mail-ului.

1.6. Prelucrarea datelor personale: Reprezinta orice set de operatiuni efectuate asupra datelor personale sau asupra seturilor de date personale, cu sau fara utilizarea de modalitati de manipulare automata, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

2. Ce date vor fi procesate?

2.1. Datele colectate prin cookie-uri. Pentru o mai buna directionare a campaniilor publicitare si imbunatatirea produselor si serviciilor, autopromag.ro utilizeaza informatii despre articolele achizitionate de catre clientii nostri. Daca ati aprobat salveazrea cookie-urilor in browser si sunteti de acord cu folosirea acestora, autopromag.ro primeste informatii despre vizitele dvs. de pe site, accesarea produselor si alte activitati in platforma.

2.2. autopromag.ro nu colecteaza sau nu proceseaza sub alta forma niciun fel de informatii personale sensibile, cum ar fi, de exemplu, informatii despre starea dvs. medicala, religie sau convingeri etc.

2.3. Datele furnizate de clienti. Pe autopromag.ro procesam informatii cu caracter personal despre utilizatori. In principal, procesam datele cu caracter personal pe care ni le furnizati atunci cand va inregistrati in lista de newsletter. Aceste date includ, mai ales, adresa dvs. de e-mail si numele.

3. In ce scopuri sunt salvate datele cu caracter personal?

3.1 Pentru o mai buna directionare a reclamelor si promovarii, autopromag.ro salveaza date legate de cookie-uri in accesarile platformei, produsele vizionate si alte activitati de pe site. Procesarea se face numai pe baza consimtamantului dvs. cu privire la utilizarea cookie-urilor relevante. Acest consimtamant este in intregime voluntar. De obicei, pe baza datelor furnizate, autopromag.ro obtine statistici si analize cu privire la comportamentul utilizatorilor platformei. Acestea fac posibila o mai buna directionare a publicitatii sau modificarea continutului platformei la ceea ce va satisface interesul si ceea ce cauta de cele mai multe ori, un grup mare de utilizatori ai platformei. In cazul acesta, prelucrarea datelor cu caracter personal este de obicei automatizata.

3.2. Pentru ofertele noastre de produse si promovarea autopromag.ro in forma de comunicare promotionala trimisa utilizatorilor, autopromag.ro foloseste in principal adrese de e-mail. Procesarea se face in acest caz numai pe baza consimtamantului dvs., care este in totalitate voluntar. Chiar daca nu sunteti de acord, veti putea continua sa utilizati site-ul nostru in totalitate. Va dati acordul catre autopromag.ro in timpul inregistrarii prin introducerea adresei dvs. de e-mail. Retineti ca inregistrarea pe autopromag.ro poate fi efectuata numai de persoane cu varsta mai mare de 15 ani. Acordul dvs. se poate retrage oricand facand clic pe link-ul din orice newsletter.

TEMEI JURIDIC: interesul legitim al Operatorului de a evita fraudele online si de a se asigura de functionalitatea buna a platformei, executarea unui contract si consimtamantul persoanei vizate, dupa caz.

4. Drepturile dvs. in calitate de persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor personale oferite

4.1. Drepturile persoane vizate si cum cum se pot exercita

Potrivit Regulamentului GDPR, ca si persoana vizata beneficiati de culmul de drepturi, respectiv:

4.1.1. Dreptul la informare si acces cu privire la date cu caracter personal. Reprezinta dreptul de a de a intrat in posesia unei confirmari a faptului ca se prelucreaza sau nu date personale care va privesc si, in caz afirmativ, accesul catre datele respective.

4.1.2. Dreptul la rectificare. Reprezinta posibilitatea de a cere Operatorului si de a obtine rectificarea datelor cu caracter personal incerte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal ce sunt incomplete, mentionand ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din zona de editare a datelor contului, daca este cazul.

4.1.3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) Reprezinta dreptul de a avea posibilitatea stergerii datelor cu caracter personal care va privesc in cazul in care se nbaplica anumite justificari mentionate in Regulamentul GDPR.

4.1.4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii Reprezinta dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor in anumite cazuri.

4.1.5. Dreptul la portabilitatea datelor: Reprezinta dreptul de a intra in posesia datelor cu caracter personal care privesc utilizatorul si de a le transmite catre un alt Operator.

4.1.6. Dreptul la opozitie: Reprezinta dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor personale care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

4.1.7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor cu caracter personal Include crearea de profiluri, care produco efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

4.1.8. Dreptul sa va adresați printr-o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. In momentul in care situatia in care considerati ca datele dvs nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

4.2. Cum va puteti manifesta aceste drepturi?

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, avem rugamintea de a va adresa prin cerere scrisa in format electronic, datata si continand semnatura dvs in original catre adresa e-mail: admin{@}autopromag.ro in atentia responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal.

4.3. In cat timp raspundem solicitarilor transmise de dvs?

In termen de maxim o luna calculat din momentul primirii cererii dvs vi se vor transmite informatii privind actiunile intreprinse sau daca este cazul privind motivarea pentru care nu pot fi luate masurile solicitate.

Nota: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a da curs unei cereri de acces la date cu caracter personal vom lua toate masurile posibile pentru a verifica identitatea persoanei vizate.

Tot odata, in conformitate cu Regulamentului GDPR, termenul de solutionare mentionat mai sus se poate prelungi cu cu maxim doua luni in situatia in care este necesar, tinandu-se cont de complexitatea cazului dvs. si numarul cererilor, urmand sa va informam cu privire la acest aspect, daca va fi cazul.

5. Destinatii sau categorii de destinatari ai datelor personale

Destinatarii care prelucreaza datele personale in cadrul Uniunii Europene sunt obligati sa respecte aceleasi prevederi legale, oferind acelasi nivel de protectie ca si Operatorul.

Nota: In cazul destinatarilor cu ce activeaza pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia sunt certificati “Privacy Shield” si Comisia Europeana ii considera ca furnizori ai unui nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la “Privacy Shield” poate fi gasita in link-ul de mai jos: https://www.privacyshield.gov/welcome .

5.1 Transmiterea datelor cu caracter personal in scopul functionarii serviciului newsletter

Pentru a fi siguri ca acest serviciu functioneaza la parametrii doriti, folosim un tert specializat in domeniul livrarii e-mailurilor, respectiv platforma MailChimp apartinator al The Rocket Science Group. Politica acestuia tert referitor la protejarea datelor cu caracter personal se regaseste aici: https://mailchimp.com/legal/privacy

Puteti oricand renunta la serviciul newsletter – fie apasand butonul „Unsubscribe” din e-mailul primit, fie prin trimiterea unui e-mail catre adresa admin{@}autopromag.ro

5.2. Transmiterea datelor personale catre institutii publice, instante de judecata, precum si autoritati competente sa cerceteze savarsirea faptelor penale

In cazuri speciale, in momentul cand se impune acest lucru prin lege, Operatorul poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.

5.3. Transmiterea catre alti tert

Pentru a va oferi o experienta cat mai placuta in cadrul platformei, ne preocupam constant sa imbunatatim / facem mentenanta programelor software pe care le utilizam. In sensul acesta, avem incheiate contracte de dezvoltare cu firme specializate in domeniul programarii si al mentenantei software.

5.4. Retele sociale

Site-ul Operatorului foloseste “plugin-uri” de la operatorii de retele sociale. Toate plugin-urile de retele sociale de pe Site-ul Operatorului sunt marcate clar si distinct.

5.5. Servicii pentru analizarea traficului

Site-ul Operatorului foloseste serviciile de analiza web „Google Analytics“ si „Google AdSense” al societatii Google Inc., in scop statistic.

Site-ul Operatorului foloseste Google Analytics, un serviciu ce analizeaza platforma curenta oferit de catre de Google, Inc. („Google”), folosind cookies. Mai multe detalii despre acesta aspect pot fi gasite pe pagina noastra despre Politica Cookie

Puteti refuza folosirea cookie-urilor, prin selectarea setarilor adecvate ale browserului dvs, insa in aceasta situatie s-ar putea sa nu mai puteti utiliza toate functionalitatile Website-ul nostru. Exista, de asemnea, posibilitatea de a, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descarcarea si instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul dvs. Mai multe detalii aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Nota: Informatii suplimentare sunt disponibile pe paginile Google Analytics Terms of Service si Google Analytics

6. BAZA LEGALA

6.1. Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor personale si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor)

Ultima actualizare: 20.10.2022